• Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml - Parfum, pentru femei (1)
Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml - Parfum, pentru femei (1)

Montale Intense Roses Musk extract de parfum pentru femei 100 ml

Montale

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe notino.ro
Descriere

Descriere parfum Montale Intense Roses Musk

Intense Roses Musk este un parfum floral feminin, din gama brandului francez Montale, cunoscut datorită preferințelor sale pentru parfumurile orientale și arăbești, cu istoria lor vrăjită. Mult admiratul și misteriosul Pierre Montale a imprimat parfumului Intense Roses Musk amprenta sa creatoare, amintind de un elixir miraculos sau de un prețios unguent magic. Intense Roses Musk, de la Montale, este un duo minunat între trandafiri și mosc, într-o compoziție florală intensă, armonioasă și strălucitoare.

Pe lângă acordurile dominante de trandafiri și de mosc, ne răsfață și notele de iasomie și de ambră. Regina florilor, trandafirul, creează o armonie delicată cu moscul prețios. Acest uluitor duo, subliniat de accentele de chihlimbar și de iasomie, creează un amestec elegant și sclipitor. Per ansamblu, aroma dă impresia de feminitate intensă, elegantă, strălucitoare și senzuală.

Este ca și cum Pierre Montale, fondatorul brandului, ar fi dobândit, în timpul activității sale din Arabia Saudită, abilitățile secrete ale unui magician oriental. A reușit să creeze un alt parfum original, de trandafiri. Ca toate creațiile lui Pierre Montale, Intense Roses Musk utilizează materiale naturale de cea mai înaltă calitate, în concentrații mari, conferind parfumului persistență.

Intense Roses Musk, de la Montale, este recomandat mai ales în lunile calde. Cucerește mai ales femeile cărora le place combinația de arome de trandafiri și de mosc, într-o compoziție armonioasă, strălucitoare și elegantă. Trebuie încercat și de doamnele care apreciază adevărata calitate.
Toate parfumurile Montale se mândresc, pe lângă aromele sofisticate, și cu flacoane absolut originale. Acestea inspiră prin simplitatea elegantă, subliniată, în cazul parfumului Intense Roses Musk, de culoarea lucioasă, în degrade roz spre negru, a flaconului unic, dintr-un material original. Pierre Montale a ales un flacon de aluminiu, care îi oferă parfumului o protecție excelentă.

Intense Roses Musk, de la Montale - un parfum floral intens, armonios, strălucitor și elegant, cu trandafirul și moscul în rolurile principale. 

Compoziție

Compozitie
cihlimbar, iasomie, mosc, trandafir
Grupe de parfumuri
florale

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review